Ontinyent habilita un servei especial d’atenció per informar sobre la Renda Valenciana d’Inclusió Social

0
902
Sayo Gandia, regidora de Serveis Socials

Tres professionals prestaran servei des d’aquest dimecres per atendre les 500 potencials famílies beneficiàries d’estes ajudes a la ciutat

L’Ajuntament d’Ontinyent habilitarà des d’aquest dimecres 23 de maig un servei especial d’atenció per informar sobre la Renda Valenciana d’Inclusió Social impulsada pel Govern Valencià. En concret, es comptarà amb tres treballadores socials que prestaran atenció en una oficina habilitada a la primera planta de l’edifici de Serveis Socials (Ajuntament Vell). L’horari serà de dilluns a dijous en horari de 10 a 14 hores de manera indefinida, i s’estima que a Ontinyent siguen al voltant de 500 les famílies beneficiàries.

La regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, ha explicat que “davant esta nova llei que ha entrat ja en vigor són moltes les preguntes que sorgeixen a les potencials famílies beneficiàries, no sols sobre si els correspon o no, sinó sobre les modalitats de renda, quantia o com s’adjudica. La tramitació i pagament s’executaran a través de l’Administració Autonòmica, però a l’Ajuntament no ens volem limitar a realitzar la tasca de valoració i intervenció, sinó que volem que la ciutadania tinga les màximes facilitats, i per això posem en marxa aquest servei”. La regidora incidia en la importància de que siguen persones professionals les que donen la informació des de l’Ajuntament, per tal de respectar la nova normativa de la llei de Protecció de Dades i garantir la privacitat de les persones sol·licitants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here