Ontinyent lliura els guardons a les homenatjades en el ‘Dia de la Dona’

0
1433
Imatge de l'acte del lliurament dels guardons

S’ha reconegut el treball per la igualtat de Rosa Conca, Beatriz Vañó, Isabel Rovira i el grup de dones impulsores de la cursa Sant Silvestre

L’Ajuntament d’Ontinyent lliurava el passat divendres a la Sala Gomis els guardons a les homenatjades pel ‘Dia de la Dona’, dins la programació d’activitats prevista per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones. L’acte comptava amb la presencia de la Directora General d’Habitatge i primera tinent d’Alcalde, Rebeca Torró; la regidora d’Igualtat i Dona, Paula Garcia, així com una ampla representació de regidores i regidors de tots els grups municipals, que procedien a lliurar uns premis amb els que el consistori reconeix la tasca en favor d’una societat millor i més igualitària.

En concret, les guardonades d’enguany han estat, a l’àmbit associatiu, l’activista Rosa Conca Pérez; a l’àmbit sanitari, la matrona Beatriz Vañó Vidal; Isabel Rovira Serna ha sigut l’homenatjada a l’àmbit empresarial; i a l’àmbit esportiu es reconeix el treball de les impulsores de la Cursa de Sant Silvestre a Ontinyent, Alicia Llopis, Carmen Coll, Inma Quiles, Mari Carmen Seguí, Joaquina Asensio, Tere Vicedo, Cecilia Calabuig i Fina Mullor, aquesta última a títol pòstum.

De manera prèvia al lliurament dels premis es va comptar amb la conferència “La construcció sociocultural de la realitat. El gènere o l’amor romàntic des d’una perspectiva feminista queer” a càrrec de l’experta en comunicació i gènere Coral Herrera. A continuació es procedia a lliurar els guardons a les homenatjades i, finalment, tenia lloc un vi honorífic.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí