Ontinyent, en les gravacions d’investigació a l’expresident de Madrid, Ignacio González

0
1889
Jutjats d'Ontinyent.

«A prendre pel cul a Ontinyent i ací que vinga el titular», hauria dit González a Zaplana en una conversa sobre presumptes manipulacions en la justícia

El nom d’ Ontinyent ha aparegut dins les gravacions que s’han practicat en les investigacions a l’ex president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González. Així, en una conversa entre González i l’expresident de la Generalitat, Eduardo Zaplana, enregistrada per la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil, suposadament estarien parlant sobre maniobres dins la justícia per manipular destinacions de jutges i facilitar el camí dels encausats en presumptes cassos de corrupció, com ara el mateix González.

Textualment, segons les converses telefòniques a les que ha tingut accés el canal La Sexta, Igacio González li hauria dit a Zaplana: «Anem a veure, Eduardo: tenim el Govern, el Ministeri de Justícia, no sé qué i tal, i escolta: tenim a un jutge que està provisional… Tu l’ascendeixes… Jo li dic: ‘A veure, vinga vosté cap ací. Quina és la plaça que li toca? Ontinyent? A prendre pel cul a Ontinyent i ací que vinga el titular, que ja me les apanyaré jo amb el titular. Cony’.

Estes converses es produeixen amb Zaplana qui estaria també sent investigat per l’Audiència Nacional i podria acabar imputat per presumpte blanqueig de diners. A més a més, altres converses oferides per la Sexta, parle d’una altra conversa de González amb l’actual ministre de Justícia, Rafael Catalá (PP) que han creat alarma entre la resta de partits.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí