Ontinyent frega els 3.000 participants en una Sant Silvestre solidària a benefici de l’Associació Parkinson Benicadell

0
2777
Imatge de l'exida de l'última Sant Silvestre solidària d'Ontinyent de 2019.

La cursa d’Ontinyent és una de les que té major ràtio de participants per habitant d’Espanya

La Cursa Sant Silvestre d’Ontinyent fregava aquest dilluns els 3.000 participants en una de les curses d’aquest tipus amb major ràtio de participants per habitant d’Espanya. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava “el fort impuls donat a esta prova organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració dels clubs locals de Ciclisme, Atletisme i Triatló , que en 2010 era una cursa amb al voltant de 700 participants, en 2014 s’acostava als 2000 i tant l’any passat com aquest ja hem fregat la xifra dels 3.000″, destacava.

Borrell posava de relleu que esta xifra “constata novament que la nostra és una ciutat esportiva i solidaria, a la qual estem aconseguint sumar participants gràcies a l’impuls donat a l’activitat física en sectors com les dones o la infància. Estem recollint com a ciutat els fruits d’un treball al qual també hem d’agrair la implicació dels clubs esportius, i no podem sinó estar amplament satisfets, més quan en dies com hui açò comporta poder ajudar a una entitat social com l’Associació Parkinson Benicadell”, destacava.

El regidor d’Esports tenia paraules d’agraïment per a la ciutadania que va participar en la prova així com a totes les persones implicades en l’organització de la cursa, als voluntaris de Protecció Civil, la Policia Local, Serveis Municipals, Promoció Econòmica i les diverses empreses i comerços que donaren detalls i regals que se sortejaren al posterior sopar baix braç que tenia lloc posteriorment al CEIP Carmelo Ripoll.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí