Ontinyent fracciona els tributs a 308 famílies i empreses sense recàrrecs

0
704
Joan Sanchis, regidor d'Hisenda d' Ontinyent

En el segon any que s’ofereix esta possibilitat de fraccionament tributari a Ontinyent han augmentat un 15% les adhesions de famílies i empreses

Un total de 308 famílies i empreses d’ Ontinyent s’han adherit finalment al nou Compte Tributari Local, el sistema impulsat pel govern local que permet fraccionar el pagament dels tributs municipals en quotes mensuals al llarg de l’any sense interessos. Es tracta del segon any de funcionament del servei, amb un augment del 15% dels contribuents adherits respecte de l’any passat, quan van ser 269 contribuents.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, explicava que “el Compte Tributari Local era una de les propostes electorals que vam plantejar, amb el propòsit que empreses i famílies no es troben tan costera amunt el pagament dels seus impostos”, manifestava. El servei del compte tributari local ve regulat per l’ordenança on s’especifica que es podran fraccionar en 12 rebuts al llarg de l’any l’impost de bens immobles, l’impost de vehicles de tracció mecànica, l’impost d’activitats econòmiques, així com els pagaments dels guals i el fem. El Compte Tributari Local dóna també la possibilitat de rebre de manera gratuïta un avis via telèfon mòbil de que va a girar-se el corresponent rebut a principi de cada mes.

Esta mesura se suma a altres adoptada en matèria d’ordenances fiscals pel Govern d’Ontinyent en esta legislatura, com ara la rebaixa general del 10% en l’IBI, les bonificacions a la creació de llocs de treball indefinit o l’eliminació de la taxa del Teatre Echegaray, mesures “que tenen l’objectiu clar d’afavorir la política social i la promoció econòmica, seguint la línia per la que sempre hem apostat des del Govern d’Ontinyent”, exposava Joan Sanchis.

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí