Ontinyent fracciona el pagament de tributs sense interessos a 422 famílies i empreses

0
1770
Ajuntament d'Ontinyent.

El regidor d’Hisenda destaca el creixent augment de les adhesions al sistema que compta amb un 20% més d’inscrits que l’any passat

Un total de 422 famílies i empreses d’Ontinyent s’han adherit a data de gener de 2019 al Compte Tributari Local, el sistema impulsat pel Govern d’Ontinyent que permet fraccionar el pagament dels tributs municipals en quotes mensuals al llarg de l’any sense interessos. Es tracta del quart any de funcionament del servei, amb un augment del 20% dels contribuents adherits respecte de l’any passat, quan van ser 351 contribuents. A l’any anterior van ser 308 i en la primera edició en 2016 van ser 269, pel que la progressió d’ús del servei ha anat en tot moment en augment.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, explicava que “el Compte Tributari Local era una de les propostes electorals que vam plantejar, amb el propòsit que empreses i famílies no es troben tan costera amunt el pagament dels seus impostos”, manifestava. El servei del compte tributari local ve regulat per l’ordenança on s’especifica que es podran fraccionar en 12 rebuts al llarg de l’any l’impost de bens immobles, l’impost de vehicles de tracció mecànica, l’impost d’activitats econòmiques, així com els pagaments dels guals i el fem. El Compte Tributari Local dóna també la possibilitat de rebre de manera gratuïta un avis via telèfon mòbil de que va a girar-se el corresponent rebut a principi de cada mes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí