Ontinyent finalitza les obres que augmenten l’espai per a vianants al carrer Salvador Tormo

0
2439
Jorge Rodríguez ha visitat el carrer Salvador Tormo.

L’Alcalde i representants veïnals visiten l’actuació que també ha servir per millorar la xarxa d’aigües amb una inversió global de 262.500 euros

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les obres de reurbanització executades al carrer Salvador Tormo, Una obra inclosa al Pla d’Eficiència urbana 2020/2021 del Govern d’Ontinyent i pressupostada en 262.500 euros que ha permés augmentar notablement l’espai per a vianants i millorar la xarxa d’aigües. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, junt a diversos regidors i regidores i representants de l’Associació Veïnal del barri de Sant Josep han fet un recorregut pel carrer al tram al que s’ha intervingut, entre els encreuaments amb el carrers Pintor Segrelles i l’Avinguda d’Albaida.

Jorge Rodríguez destacava la necessitat d’una intervenció que ha permés ampliar les voreres dels anteriors 1’2 metres fins als 2 metres d’amplària mitjana, instal·lar nous elements de mobiliari urbà, i substituir per nous materials un total de 352 metres de canonades de fibrociment amb més de 40 anys d’antiguitat. El primer edil destacava “la necessitat d’una actuació a un carrer on en alguns trams les voreres eren de sols 80 centímetres, on no podien passar carros de xiquets o cadires de rodes, i on calia una major seguretat per als i les vianants”.

Des de l’Associació Veïnal del barri de Sant Josep, el Portaveu Pepe Urenya valorava positivament el resultat d’una actuació “que dona importància a les persones vianants i que ha deixat unes voreres molt dignes i molt amples”. Des de la vessant comercial, el gerent d’un dels establiments del barri, Víctor Alonso, posava de relleu que “a nivell estètic ha quedat molt bé i a més és una obra que ha permés guanyar un espai que ara permet a la gent parar a mirar els aparadors, el que és molt positiu per al comerç”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí