Ontinyent finalitza 3 actuacions del Pla d’Obres i Serveis ‘Tornem Junts’ a Sant Rafel

0
562
L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodriguez, ha visitat la finalització de les obres.

Jorge Rodríguez visita les obres executades a l’espai adjacent al Centre de Salut del barri, la Glorieta de l’Orutjol i el carrer Gaspai Blai Albuixech

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat 3 actuacions en infrastructures publiques al barri de Sant Rafel per un import de prop de 120.000 euros, al marc del pla dObres i Serveis “Tornem Junts” impulsat pel govern ontinyentí. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, visitava aquest dilluns les actuacions acompanyat pels regidors Joan Sanchis (Territori), Sayo Gandia (Parcs i Jardins) i Manuel Cuesta (Serveis Municipals).

Jorge Rodríguez recordava que amb les 38 actuacions del Pla d’Obres i Serveis «Tornem Junts», “el Govern d’Ontinyent apostava per reactivar l’economia local front als efectes del Covid-19 als diferents sectors, amb una inversió de més de 900.000 euros per reactivar la construcció i els sectors afins, amb un impacte directe i ràpid que a més millore les condicions de vida als diferents barris”, manifestava.

Així, entre les intervencions ja executades es troba la millora de l’espai en desús situat entre el Centre de Salut de Sant Rafel i el Centre de Dia de Malalts d’Alzheimer, una actuació que ha inclós la pavimentació, enllumenat i enjardinament d’aquest espai de 65 m de longitud, de manera que puga convertir-se en altra zona per al gaudi tant d’usuaris del Centre de Salut i Centre de Dia, com dels usuaris dels parcs adjacents.

Igualment, s’han executat diverses millores al paviment i enjardinament de la Glorieta de l’Orútjol, que permeten entre altres coses evitar escorrenties d’aigua. Finalment, s’ha ampliat la vorera del carrer Gaspar Blai Albuixech, on també s’ha col·locat nous elements de mobiliari urbà, creant un accés més segur i còmode al nou local cedit per l’Ajuntament a l’Associació de Familiars i Amics dels Malalts d’Alzheimer (AFAO) en aquest carrer, completant una inversió global de 588.000 euros entre compra del local, obra, equipament i accesos.

Des de l’Associació Veïnal de Sant Rafel, la seua presidenta Maria Modesta Pastor agraïa la consecució d’estes actuacions i destacava el positiu impacte en el dia a dia de les persones, destacant «el treball de l’alcalde i els diversos regidors i regidores implicats en traure endavant estes millores, en un moment al qual la ciutadania necesita mes que mai espais per a passejar i transitar de forma segura com aquestos”, manifestava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí