Ontinyent rebrà 70.000 euros de la Federació Espanyola de Futbol per ampliar els camps de la Puríssima

0
909
Ontinyent millorarà les instal·lacions dels camps de la Puríssima

400 esportistes d’ Ontinyent comptaran amb un nou terreny de joc als camps de la Puríssima gràcies a la inversió de 70.000 euros de la federació

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) aportarà 70.000 euros per a cofinançar les obres d’ampliació dels camps de futbol de la Purísima d’ Ontinyent, al barri de Sant Rafel. El conveni ha estat signat per l’alcalde, Jorge Rodríguez, i el President de la Federació de Futbol de la Comunitat (FFCV), Vicent Muñoz.

La signatura d’aquest conveni suposarà la creació d’un nou terreny de joc adjacent al que ja existeix i altres infrastructures esportives, amb un cost total que podria arribar als 140.000 euros, dels quals la diferencia serà asumida per l’Ajuntament.

Amb aquesta signatura es dóna compliment a l’anunci que ja va avançar l’alcalde en la presentació de la temporada 2016/2017 de l’Escola de Futbol Esport Base Ontinyent. Aleshores el primer edil va fer publiques les negociacions amb la Federació i va incidir en què per al Govern d’Ontinyent “invertir en educació i esport mai es plantejarà com una despesa, sinó com una inversió de futur”. El text del conveni va ser aprovat per tots els grups en el plenari del passat 29 de desembre.

Cal destacar que els camps de futbol de la Puríssima són utilitzats regularment pels més de 400 esportistes, principalment dels 24 equips l’Escola de Futbol Esport Base Ontinyent. A la signatura del conveni acudien també el Secretari General de la FFCV, Salvador Gomar, i el regidor d’Esports d’Ontinyent, Óscar Borrell, qui destacava que “era una necessitat que ens reclamava l’escola de futbol, qui fa un gran treball a favor de l’esport de base, que és un dels objectius prioritaris de la política esportiva d’aquest govern”, assenyalava.

Des de la nova Junta de l’Escola de Futbol Esport Base Ontinyent, el seu President, Rafael Arcos, agraïa “el treball fet per l’Ajuntament per fer possible una inversió que amplia i millora les infrastructures esportives en la ciutat, i ens permet atendre les necessitats derivades del creixement de la nostra escola amb la inclusió dels nous equips femenins”, manifestava.

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here