Ontinyent fa un viatge musical als anys 60 i 70 amb la ‘Nit Gran’

0
3043
La 'Nit Gran' va comptar amb mig miler d'espectadors.

Més de mig miler de persones participen a la vetllada musical organitzada per l’Ajuntament, que per primera volta ha inclós un sopar a preu reduït

Molts anys després que els joves grups musicals Atlàntics, Tèx-Mons, Dècada, Saltos i Élites feren vibrar Ontinyent amb la seua música durant les festes de Moros i Cristians, els ara veterans components i bona part del seu públic de l’època viatjaven aquest dimarts en el temps per tornar a viure les sensacions viscudes dècades arrere.

Açò era possible gràcies a la ‘Nit Gran’, la festa musical dels 60 i 70 organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent a la Glorieta, que reunia més de mig miler de persones per gaudir de l’espectacle. Presentada per Mª José Tornero, la festa ha inclós per primera volta l’opció a participar d’un sopar a preu reduït (5 euros) per tal que els i les participants pugueren agarrar forces per gaudir de la segona part de la vetllada, amb més música i també ball.

El regidor de Majors Actius, José Rafael Sanchis, agraïa la bona la bona acollida que ha tingut aquest concert, “que posa en valor la tradició musical de les nits d’estiu de fa vàries dècades, d’un moment al qual se va viure una gran explosió musical, i dóna a molta gent la possibilitat de tornar a gaudir junts aquells bons moments viscuts en el passat”.

Per la seua part, la regidora de Festes, Àngels Muñoz explicava que “les novetats en el plantejament atenen a peticions i suggerències de les pròpies persones que participaven a la festa de l’any passat, on encara teniem certes limitacions degudes a la pandèmia. Enguany afortunadament hem pogut ampliar i millorar la festa, i agraïm la gràn afluència registrada i les felicitacions que estem rebent”, manifestava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí