Ontinyent fa efectiva la cessió del Xalet de les Boles com a nova base del SAMU

0
1661
L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha visitat el Xalet de les Boles.

La Directora del Servei d’Emergències Sanitàries agraeix a l’Alcalde l’atenció a una demanda que millora les condicions del personal i permet guanyar espai a l’Hospital

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, lliurava aquest dimecres les claus del Xalet de les Boles a la Directora del Servei d’Emergències Sanitàries de la Conselleria de Sanitat, Begonya Arcos, per tal que aquest edifici municipal pase a ser la nova base del personal del SAMU a la ciutat.

Begonya Arcos, que acudia junt a membres del SAMU i de l’equip directiu de l’Hospital d’Ontinyent, tenia paraules d’agraïment per a Jorge Rodríguez per la sensibilitat i efectivitat en l’atenció a una demanda realitzada des del seu departament que permetrà millorar les condicions del personal de l’ambulància d’atenció mèdica urgent, al temps que permet guanyar espai a la zona d’urgències l’Hospital, junt al qual es troba l’edifici cedit.

Jorge Rodríguez destacava la importància de “donar suport als serveis sanitaris i atendre les seues necessitats en allò que estiga a la nostra mà, a més en uns moments als quals el seu paper és fonamental”, en referència a la pandèmia de la COVID-19. L’alcalde agraïa a l’associació veïnal de Sant Josep i l’associació AMCA de malalts cardíacs, anteriors usuaris del local, “la seua comprensió davant la situació excepcional que estem vivint”.

El local, de al voltant de 150m2, ha estat a més objecte per part de l’Ajuntament de diverses obres d’adequació que van estar explicades pel regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, obres executades en atenció a les necessitats expressades pel Servei d’Emergències Sanitàries, que permetran que el personal de guàrdia en l’ambulància dispose d’habitacions individuals, una cuina bàsica, una sala de lectura i dos lavabos. La cessió es mantindrà fins que el servei es trasllade al nou hospital ara en construcció.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí