Ontinyent eximirà als constructors de pagar la taxa de la ‘zona de seguretat’ en les obres

CaixaBank - MyBox

0
1718
Ajuntament d'Ontinyent.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, explicava que aquesta modificació “era una demanda que venia fent l’Associació de Promotors i Constructors de La Vall d’Albaida a l’Ajuntament”

L’Ajuntament d’Ontinyent eximirà als constructors del pagament de la tarifa que fins ara havien d’abonar per la “zona de seguretat no ocupada per materials de construcció i altres diversos de diferent naturalesa”. Es tracta d’una de les revisions d’ordenances que el Govern d’Ontinyent porta aquest dimarts el Ple Municipal per promoure l’activitat econòmica a la ciutat.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, explicava que aquesta modificació “era una demanda que venia fent l’Associació de Promotors i Constructors de La Vall d’Albaida a l’Ajuntament. Amb ella donem continuïtat a la línia en la que venim treballant sobre les ordenances fiscals per tal d’afavorir la promoció i activitat econòmica a Ontinyent”, manifestava. Esta exempció es contempla ara en l’article 5é de la nova ordenança fiscal reguladora de la taxa per l’aprofitament especial del domini públic local.

Cal recordar que en la proposta portada pel regidor d’Hisenda al Ple també es modifica altres ordenances fiscals, eximint del pagament de la taxa del cementeri als afusellats durant la guerra civil o el franquisme que es traslladen a la ciutat, així com la bonificació del 95% de l’impost de construccions, instal·lacions i obres al sector d’oci i hosteleria. Esta bonificació que entrarà en vigor el proper 2019 ja venia aplicant-se a obres majors i menors (de fins a 60.000 euros) des de la passada legislatura a les vivendes i comerços.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here