Ontinyent exigeix al delegat del Govern noves mesures per lluitar contra els robatoris al terme municipal

0
2058
Imatge de la trobada mantinguda a la Delegació del Govern

El delegat del Govern, en una reunió amb Jorge Rodríguez i Rebeca Torró, es compromet a estudiar el canvi de zonificació a Ontinyent, vigent des de fa 30 anys

El delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, es compromet a estudiar l’actualització de la zonificació corresponent als diferents Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat a Ontinyent. Així ho va confirmar a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i a la primera tinent d’alcalde, Rebeca Torró, en la reunió que van mantindre dijous a la Delegació del Govern en la qual també va estar present el subdelegat, José Roberto González.

La delegació del Govern atén així una demanda reiterada de que l’Ajuntament i les associacions de veïns en conjunt venien sol·licitant davant l’augment dels robatoris. Rodríguez recordava que en el cas d’Ontinyent, “la zonificació actual data de 1989 quedant lluny de la realitat i de les necessitats actuals de la ciutadania després de 30 anys”, manifestava.

El subdelegat va anunciar, per la seua part, que el pròxim 23 de gener visitarà de nou Ontinyent per reunir-se amb les associacions de veïns afectades pels robatoris al terme municipal per tal d’explicar i valorar les mesures que s’han pres per lluitar contra esta situació i si cal ficar en marxa noves.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here