Ontinyent executa millores en la seguretat de 6 camins del diseminat per valor de 120.000 euros

0
1677
Imatge de les obres relitzades als camins d'Ontinyent.

Les actuacions estan sent executades per empreses locals a diversos punts del Camí Vell de Biar, Camí de Mossén Conca, Camí Fondo, Camí Vell d’Agullent, Camí Vell d’Agres i Camí de la Farola

L’Ajuntament d’Ontinyent està executant millores estos dies en fins a 6 camins del diseminat per valor de 120.000 euros. En concret, estes actuacions estan sent executades per empreses locals a diversos punts del Camí Vell de Biar, Camí de Mossén Conca, Camí Fondo, Camí Vell d’Agullent, Camí Vell d’Agres i Camí de la Farola, i compten per al seu finançament amb el suport de les ajudes de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública de la Generalitat Valenciana dins les subvencions a municipis afectats per la DANA de 2019.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, i el de Camins, Manuel Cuesta, han visitat algunes d’estes actuacions “que vam incloure en la sol·licitud d’ajudes que vam fer a la Generalitat per seguir actuant sobre els espais afectats per la DANA de 2019. En l’última convocatòria d’estes ajudes, en octubre de l’any passat, vam aconseguir ser una de les 5 ciutats amb més subvencions de les 72 que van rebre estos fons de la Conselleria, i ara és bon moment per dur a terme estes millores de manera agrupada”, explicaven.

Així, aquest dijous finalitzaven les tasques de reparació del Camí Vell de Biar, del ramal 7B del camí de mosén Conca i camí Fondo, una actuació que ha servit per reparar prop de 1.500 m2 de paviment (Biar 750 m², Mosén Conca 450 m² i Fondo 225 m²) amb un pressupost de 47.874,30 euros. Altra obra que ja ha finalitzat es la reparació del Camí Vell d’Agullent, on s’ha executat 35 metres de mur per consolidar el terreny sobre el que va el paviment, amb un pressupost de 12.553, 79 euros.

Als propers dies hi ha previstes altres actuacions dins d’esta línia, com seran la reparació del Camí Vell d’Agres, on es restituirà 110 metres de cuneta amb un pressupost de

28.092,07 euros; i la reparació de la cuneta del Camí de la Farola amb restitució de 230 metres; tot amb un pressupost d’adjudicació 31.372,03 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí