Ontinyent estudia l’execució de millores per dotar de més seguretat i accessibilitat al Cementeri Municipal

0
655
Imatge de la visita dels regidors al cementeri d'Ontinyent.

Es planteja la col·locació de baranes i rampes en diversos punts i l’aplicació de formigó en alguns espais on ara hi ha terra

L’Ajuntament d’Ontinyent està estudiant l’execució de noves millores a afegir a les que s’han vingut fent als últims anys al Cementeri Municipal, per tal de dotar-lo de més seguretat i una millor accessibilitat. Els regidors de Territori, Joan Sanchis, i Cementeri, Mercedes Pastor, visitaven aquest dijous aquest espai acompanyats de tècnics municipals dels departaments d’obres i cementeri, per tal de comprovar de primera mà els diversos punts on podria actuar-se.

Les intervencions plantejades inclouen la col·locació de baranes de seguretat en diversos punts, així com l’habilitació de rampes, i també va a estudiar-se l’ampliació de formigó en alguns espais on ara hi a terra. Tots dos regidors coincidien en destacar “la bona sintonia i coordinació» per treballar conjuntament en el manteniment i millora del Cementeri. Un espai que ha estat als últims anys objecte d’inversions per valor de prop de 1 milió d’euros en obres on destaquen la zona dels nous nínxols i la dignificació del pati central, però que, apuntaven, “és un lloc on volem seguir treballant perquè estiga sempre en les millors i més dignes condicions possibles».

Des de la regidoria de Cementeri s’incidia en l’interès d’apostar en esta legislatura per la progressiva adaptació de tot el recinte “per tal que qualsevol persona puga desplaçar-se per ell amb la màxima comoditat i sense impediments”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí