Ontinyent estudia dedicar la reforma de la pista d’atletisme a la medalla de plata d’Orlando Ortega


0
540
Imatge de la recepció d'Orlando Ortega per l'alcalde de la ciutat
Imatge d’una recepció d’Orlando Ortega per l’alcalde de la ciutat

L’Ajuntament d’Ontinyent estudia dedicar la remodelació de la pista d’atletisme del Poliesportiu municipal al medalla de plata en els 110 metres tanques en els Jocs Olímpics de Rio, Orlando Ortega, atleta d’origen cubà del Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA) i afincat a la ciutat. El regidor d’esports, Òscar Borrell, també ha apuntat que la intenció és convidar a Ortega a que vaja a la ciutat a inaugurar també la nova instal·lació.

El consistori ontinyentí actualment està realitzant una actuació de condicionament de les infraestructures esportives que s’havien quedat obsoletes ja que han passat ja 25 anys des de la seua inauguració el 15 de juny de 1991. Aquesta infraestructura esportiva d’àmbit comarcal es veurà millorada ja que es canvia el material sintètic de cautxú prefabricat instal·lat sobre paviment asfàltic que no havia tingut cap canvi en 25 anys.

En aquest mes de setembre segueix el procés del canvi de paviment amb l’obertura de sobres de les 21 empreses que opten a les obres del canvi que han sigut possibles gràcies al conveni que la Diputació de València, la Universitat de València i l’Ajuntament d’Ontinyent pel qual les tres entitats invertiran un total de 1’1 milió d’euros en infrastructures esportives per a la ciutat. En concret es destinaran per a la renovació integral de la pista d’atletisme 600.000 euros aportats per la Diputació de València (400.000 euros) i el consistori (200.000 euros).

“La millora de la pista d’atletisme és una prioritat per al govern local no solament perquè és una demanda històrica per part dels clubs esportius sinó també perquè es feia més necessari encara comptar amb aquesta infraestructura després d’ampliar l’oferta formativa del campus universitari de la ciutat amb la titulació de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, i millorar el paviment per a professionals com Orlando Ortega tinguem més accesible els entrenaments a la ciutat i ara gràcies a aquest acord podrem donar resposta”, manifestava Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here