Ontinyent estrena el Màster en Psicologia General Sanitària amb un 67% d’alumnes de fora de València

0
1127
Jorge Rodríguez ha visitat el Campus d'Ontinyent.

Jorge Rodríguez dóna la benvinguda a l’alumnat i destaca el positiu impacte del Màster en l’activitat a la ciutat i l’aposta per retenir i atraure talent

El Campus d’Ontinyent de la Universitat de València ha estrenat esta setmana les classes del nou Màster en Psicologia General Sanitària, amb un 67% dels seus 40 alumnes procedents d’universitats d’altres províncies diferents a València. L’Alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Universitària Campus Ontinyent, acompanyat del Regidor d’Educació, Óscar Borrell, i el Director del Campus, Pedro Pérez, donava la benvinguda a l’alumnat, arribat d’universitats com la d’Almeria, Jaén, Granada, Málaga, Extremadura, Santiago de Compostela, Deusto (Bizkaia), Universidad Pontificia de Salamanca, o Universidad Autónoma de Madrid, entre d’altres.

Jorge Rodríguez apuntava que «una volta assolits avanços com les noves titulacions o el nou edifici del Campus, faltava una oferta com aquest Màster oficial, professionalitzant i amb alta demanda, per al que han quedat més de 500 persones en llista d’espera. Després dels esforços fets a través de la Fundació per la Universitat, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent per aconseguir ampliar les titulacions o comptar amb el nou edifici del Campus, ara, de la mà de la rectora i el professorat, hem aconseguit comptar amb un Màster que suposa un important pas en l’aposta estratègica per retenir i atraure talent a la ciutat a través de la universitat, i que tindrà un positiu impacte en l’activitat a la ciutat», manifestava.

Óscar Borrell destacava en aquest sentit que “tenim alumnes que han llogat pisos a Ontinyent procedents de ciutats com Màlaga, Valladolid, Jaén, Almeria, A Coruña, Madrid i moltes altres, però també estem donant la oportunitat a l’alumnat valencià de tenir Ontinyent com a punt de referència per a estos estudis de postgrau”, assenyalava. El regidor destacava la importància de comptar amb les instal·lacions adequades per oferir esta formació, que amplia a 5 les titulacions universitàries que s’ofereixen (Grau d’Administració i Direcció d’Empreses; Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport; Grau de Mestre/a d’Educació Infantil; Grau d’Infermeria; i Màster en Psicologia General Sanitària) a més d’Unisocietat. També és ressenyable que és un màster altament feminitzat, amb més d’un 80% d’alumnes dones.

El Director del Campus, Pedro Pérez, mostrava la seua satisfacció «per la gran acollida no sols al Màster, sino a totes i cadascuna de les titulacions que s’ofereixen al Campus d’Ontinyent, que estan resultat de molt interès per a l’alumnat». Alguns dels alumnes com Nati Vidal (Màlaga), Omar Serroukh (Castelló) o Laura Martín (Valladolid) destacaven entre les primeres impresions del Campus l’atenció personalitzada, el tracte i l’ambient tranquil de la ciutat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí