Ontinyent estima en 250.000 els visitants que passaran per la Fira de Novembre fins este dilluns

0
1113
La Fira de Novembre d'Ontinyent compleix sis segles

Més de 500 persones participen en el ‘Dia de la Bici’ este dilluns a Ontinyent

L’augment dels atractius en les atraccions i l’ampliació de ‘Firauto’ han reunit aquests dies a la ciutat milers de visitants que gaudeixen de la Fira d’Ontinyent. Tenint en compte les xifres estimades des del passat divendres, es calcula que en finalitzar la jornada del dilluns s’hagen registrat al voltant de 250.000 visites a la fira.

En aquesta edició la fira ha comptat amb 39 atraccions mecàniques per a majors i menuts, 200 paradetes i llocs de venda ammb la fira de l’Automòbil “Firauto”, que ha passat de tenir 8.300 m² d’exposició en l’edició anterior a 13.500m² en aquesta.

L’acalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que inaugurava oficialment la fira el passat divendres, destacava la “la bona acollida que té sempre aquesta cita entre els veïns i veïnes d’Ontinyent i la resta de visitants que s’apropen fins ací des d’altres poblacions. Una bona acollida que anem a potenciar amb el nou impuls que volem donar a la Fira de cara al seu 600 aniversari en l’edició de 2018”, apuntava. Cal recordar que el proper cap de setmana, dies 24, 25 i 26 de novembre, la Fira d’Ontinyent romandrà oberta amb un 50% de descompte en les atraccions.

En la jornada va haver uns 500 ciclistes participants

‘Dia de la Bici’

Un total de 505 veïns i veïnes d’Ontinyent han participat hui, dilluns de Fira, en el ‘Dia de la Bici’, una activitat no competitiva que organitza tots els anys la regidoria d’Esports de l’Ajuntament amb la col·laboració del Club Ciclista Ontinyent. Com ja es va fer en edicions anteriors, el punt d’eixida era el C.C El Teler, on els participants iniciaven un itinerari de 11 quilòmetres per tot el casc urbà.

L’objectiu d’aquesta prova es fomentar els hàbits de vida saludables, la pràctica esportiva i l’ús de la bicicleta. A més, entre els i les participants s’ha sortejat material esportiu que entregava el regidor d’Esports, Óscar Borrell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here