Ontinyent estén a l’IES Pou Clar l’aplicació del nou sistema de calefacció intel·ligent

0
580
IES Pou Clar d'Ontinyent

L’Ajuntament aprova el projecte d’execució de les obres incloses al Pla Edificant per un import de 220.000 euros que ja s’ha aplicat al CEIP la Solana

El model de ‘calefacció intel·ligent’ recentment aplicat al CEIP la Solana d’Ontinyent s’estendrà ara l’IES Pou Clar, després que la Junta de Govern Local de l’Ajuntament haja donat llum verda al projecte d’execució de les obres incloses al Pla Edificant que executa el consistori amb fons de la Generalitat, per un import de 220.662,71 euros.

El regidor d’Educació, explicava que “es tracta d’una intervenció que plantegem en base a un model treballat pels nostres tècnics municipals, i que va dins l’aposta del Govern d’Ontinyent per lluitar contra el canvi climàtic de manera transversal a totes les àrees de gestió municipal”, recordava.

Així, a l’igual que s’ha fet al CEIP la Solana (en aquell cas amb ajuda de la Diputació de Valencia) s’instal·laran radiadors, dispositius aerotèrmics i de regulació, vàlvules i sistemes de control per a aconseguir una sectorització que permeta una calefacció intel·ligent amb control per zones. A més a més es faran altres accions de reparació de revestiments, segellament de murs de formigó, substitució de vidres de seguretat o l’aplicació de tubs LED als corredors, “millorant en conjunt de manera molt important l’eficiència de les instal·lacions del centre i la posada en ús de nou del trinquet i la galotxeta”, assenyalava el regidor.

Borrell destacava que l’aposta per l’eficiència energética “va a ser una de les línies de treball que anem a tenir presents en totes les actuacions que executem dins d’aquest tsunami de millores en les infrastructures educatives que anem a dur a terme als pròxims anys amb ajuda d’altres administracions, i que per fi ens permetran comptar amb centres educatius adaptats al Segle XXI”, manifestava.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ontinyent inicia les gestions per enderrocar les cases del tram final de l'Avinguda Generalitat

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here