Ontinyent alerta de possibles estafadors que es fan passar per personal d’empreses de llum i aigua

0
2798
Imatge d'un curs de prevenció de seguretat d'Ontinyent impartit per la Policia Local

La regidoria de Seguretat recorda que en cas de detectar-se conductes sospitoses s’ha d’advertir a la Policia Local

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Ontinyent ha advertit a la ciutadania d’una possible estafa de personal d’empreses de subministrament de llum i aigua al municipi. En concret, s’han rebut avisos de presumptes comercials d’empreses com Endesa o Egevasa que en realitat no ho son.

La regidora de l’àrea, Tudi Guillem, explicava que “des d’Egevasa se’ns ha explicat que en cap cas envien personal als domicilis, pel que recomanem que s’actue en la línia de les indicacions que venim fent en les xerrades que imparteix la Policia Local sobre seguretat per als majors”.

Estes recomanacions inclouen no obrir la porta de casa o el porter automàtic a persones desconegudes; Desconfiar sempre de qui cride a la porta oferint qualsevol cosa, encara que diga representar a un organisme públic; anar amb compte amb els serveis tècnics que no s’haja sol·licitat; identificar a tots els empleats que hagen d’efectuar reparacions, revisions o cobraments en el domicili; mai facilitar dades personals o bancàries per telèfon o no cridar a números que es desconeguen dels quals es reba missatges o telefonades perdudes.

Tudi Guillem destaca que “Ontinyent és una ciutat tranquila, com demostren les dades, però volem que el dia a dia de les persones siga el més segur possible i cal estar sempre atents i no baixar la guàrdia”, assenyalava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí