Ontinyent és inclosa al circuit de la gira comarcal del Teatre Escalante de la Diputació de València

0
502
Alejandro Borrell, regidor de Cultura d'Ontinyent.

El parc del Mestre Ferrero acull l’espectacle de dansa i música “Impulse!” dins la programació de “Cultura de Barri”

Ontinyent ha estat inclosa al circuit de la gira comarcal del Teatre Escalante de la Diputació de València, que durà l’espectacle de dansa “Pi” a un total de 10 municipis valencians, entre els quals estarà la capital de La Vall d’Albaida el proper 24 d’octubre.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava com a “bona noticia per a l’àmbit cultural local haver estat inclosos en aquesta proposta escènica per a públic familiar, una proposta a la que no tots els municipis tenien accés, ja que calia complir amb una sèrie de requisits que nosaltres hem acomplit”, assenyalava. La selecció dels municipis ha estat resolta per la Diputació de València seguint uns criteris concrets per a l’adjudicació, que ha estat publicada esta setmana al Butlletí Oficial de la Província de València.

“Pi” es una obra de producció pròpia escenificada per la companya “Otra Danza S.L.” amb una coreografia inspirada en les formes de la naturalesa. Els municipis que rebran la companyia són Burjassot, Paterna, Tavernes de la Valldigna, Ontinyent, Requena, Alzira, Almussafes, Sueca, la Pobla de Vallbona i Aldaia.

Im-pulse! encapçala la programació de “Cultura de Barri”

En l’àmbit cultural, Ontinyent acull esta setmana una intensa activitat al marc de “Cultura de Barri”, la programació cultural d’estiu que promou l’Ajuntament amb la participació de diverses associacions i entitats locals. Una de les cites més destacades serà també de dansa, al parc del Mestre Ferrero d’Ontinyent aquest dissabte 25 de juliol a les 22:30 hores, amb l’espectacle “Im-pulse!”, promogut per la regidoria de Cultura, amb entrada gratuïta. En ell, el duet format per Julia Cambra i Alexey León presentaran un espectacle que combina la dansa amb el jazz, una oferta que, tal com expliquen els autors, “entre temps, sons, moviment i espai succeeix una dansa viva i oberta, en la qual l’impuls és la clau per seguir”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El Trío Iturbi propone un diálogo entre Beethoven y Ravel

A més de “Im-pulse”, esta mateixa setmana la programació també incloïa aquest dimecres un “taller de superherois” amb la contacontes Almudena Francés a les 11:00 al Palau de La Vila; Un concert del grup Ferran Gisbert’s Project dins la programació de “Ontijazz” dijous a les 23:00 a la Plaça de la Concepció; divendres una nova sessió de l’autocine d’estiu amb la projecció de “Avatar” a les 22:00 al pàrking adjacent al col·legi Martínez Valls; i la passarel·la de moda “Sueños de Fantasía” dels dissenyadors Víctor i Júnior dissabte a les 19:30 hores a la Plaça Major.

Àlex Borrell animava a la ciutadania “a eixir de casa i gaudir de la cultura, amb esta oferta a la fresca on es prendran totes les mesures de seguretat”. Borrell destacava l’interès de la programació de “Cultura de Barri” per impulsar la cultura i recolzar als artistes al temps que s’ofereix a la ciutadania una programació adaptada a l’actual situació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here