Ontinyent entre els municipis més transparents en matèria urbanística segons un estudi de la Conselleria 

0
1226

Aquest estudi qualifica «d’alt» el nivell de transparència del consistori.

Un estudi de la Conselleria de Política Territorial de la Generalitat Valenciana qualifica «d’alt» el nivell de transparència urbanística del portal web de l’Ajuntament d’Ontinyent.

La primera tinent-alcalde i regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, explicava que «si fa uns mesos un estudi d’un grup d’universitats situava l’Ajuntament d’Ontinyent com un dels més transparents de la Comunitat Valenciana, ara un estudi de la Conselleria confirma que Ontinyent és un dels municipis més transparents a nivell urbanístic».

Unes conclusions que en paraules de la regidora «són importants per la complexitat que sempre suposa aquest contingut per a la ciutadania».

En concret, l’estudi que ha consultat les pàgines web dels 542 municipis de la Comunitat Valenciana, ha conclòs que el portal web www.ontinyent.es compta amb un àrea urbanística per a la difusió ordenada i estructurada del plantejament urbanístic de la ciutat; es mostren documents tècnics, memòries, normes i plànols, així com informació estructurada sobre tramitació i aprovació dels documents de gestió i de projectes en execució. A més, qualifica la informació urbanística proporcionada com «intuïtiva, fàcil de trobar i consultar».

Per la seua part, el regidor de Territori, Joan Sanchis, destacava que l’estudi constata «l’esforç que s’està fent des del Govern d’Ontinyent per proporcionar informació fàcilment entendible, per aconseguir la màxima eficàcia i màxima eficiència en un àrea com l’urbanisme, que sempre és important però molt més aquests anys on s’estan executant tantes inversions a la nostra ciutat».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí