Ontinyent enceta aquest divendres la seua campanya amb l’encesa d’un arbre de Nadal de molt baix consum

0
742
Pablo Úbed, durant la presentació de la campanya de Nadal d'Ontinyent

Un concert de nadales del cor del col·legi Santa Maria que donarà pas a l’encesa del nou arbre de llums de colors que presidirà la Plaça de la Concepció

Ontinyent acompanyarà aquest divendres amb un espectacle musical de nadales l’acte d’encesa de les llums del nou arbre de Nadal que coronarà enguany la plaça de la Concepció. Es tracta de l’activitat que obrirà enguany la VII Edició de la campanya ‘Ontinyent Il·lusiona’, que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent en coordinació amb diverses entitats i associacions locals per dinamitzar la ciutat en dates nadalenques.

El regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que l’acte començarà divendres 7 de desembre a les a les 20h a la Plaça de la Concepció amb un concert de nadales a càrrec del cor del col·legi Santa Maria, que donarà pas a la tradicional encesa de l’arbre de Nadal al voltant de les 20:30 h. Enguany es comptarà amb la novetat d’estrenar arbre de nadal: es tracta d’un pi d’alumini de 8’5 metres d’alt i 2’8 metres de diàmetre amb microbombetes de llum LED de colors blanc i roig, coronat amb un estrella de 1 metre a la punta. Úbeda explicava que “es tracta d’un arbre que va a donar una nova imatge a la decoració nadalenca de la plaça, i que té un consum molt reduït de 880w, que és la meitat que la majoria dels electrodomèstics d’ús habitual a qualsevol casa”, assenyalava.

La VII edició d’ ‘Ontinyent Il·lusiona’ continuarà els pròxims dissabte 15 i diumenge 16 amb diversos tallers i animació perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir a la zona de l’avinguda Jacinto Benavente al barri de Sant Rafel; a la plaça del Barranquet i el Mercat Municipal al barri del Llombo; i al Parc Mestre Ferrero al barri de Sant Josep. Dilluns 17 a partir de les 10:30h a la Plaça Coronació (Barranquet) i Mercat Municipal els alumnes del col·legi Santa Maria felicitaran amb música i nadales a totes i tots els ontinyentins.

Pablo Úbeda destacava que “les activitats d’Ontinyent Il·lusiona arribaran a tots els barris de la ciutat, per tal que menuts i majors, veïnat i visitants en general puguen gaudir més i millor del Nadal a la ciutat, i que totes i tots trien Ontinyent per a fer les seues compres en estes dates”, concloïa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here