Ontinyent encén l’arbre de Nadal d’una campanya que vol arribar «a tots els barris»

0
1973
Imatge de l'encesa de l'Arbre de Nadal d'Ontinyent

Pablo Úbeda destaca que esta campanya vol integrar a tots els grups socials i sectors de la ciutadania ontinyentina

L’encesa del nou arbre de Nadal que presideix la Plaça de la Concepció obria el passat divendres ‘Ontinyent Il·lusiona’ posada en marxa per l’Ajuntament i les associacions de comerciants locals per promoure l’oci i l’activitat comercial a la ciutat en estes dates.

Després d’un concert de nadales a càrrec del cor del col·legi de Santa Maria, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, era l’encarregat d’encendre l’interruptor de les llums, que s’acompanyava d’una pluja de confetti. L’acte comptava amb la presència de representants de les associacions de comerciants ComerçIn i SOC, així com nombrosos regidors entre els que es trobava el coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, qui destacava que “esta campanya vol integrar a tots els barris i sectors perquè al final tota la ciutat siga part d’esta campanya”, manifestava.

L’acte d’encesa de l’arbre de baix consum i de més de 8 metres d’alt va servir per a traure majors i menuts als carrers de la ciutat i donar inici a una programació que es reprendrà este dissabte 15 i diumenge 16 amb diversos tallers i animació a diferents barris de la ciutat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí