Ontinyent elabora un estudi tècnic i jurídic sobre l’adaptació dels polígons locals a la nova Llei d’Àrees Industrials

0
1271
Pablo Úbeda
Pablo Úbeda, regidor de Promoció Econòmica.

Ha estat redactat per FEPEVAL a petició de l’Ajuntament i permetrà continuar avançant en l’impuls als espais empresarials i industrials de qualitat al municipi

El Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana, al carrer Músic Úbeda d’Ontinyent, acollirà el proper dimecres 21 d’abril la presentació d’un estudi tècnic i jurídic sobre l’adaptació dels polígons de la ciutat a la nova Llei Autonòmica d’Àrees Industrials. Es tracta d’un document encarregat per l’Ajuntament a la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) a petició del Consell Econòmic i Social Municipal (CES), dins les accions d’impuls a l’ocupació i als diferents sectors econòmics en les que aquest ve treballant.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que «es tracta d’un document al qual s’analitza i valora l’estat de les infrastructures i serveis de les àrees industrials d’Ontinyent i la seua adaptació a la Llei de Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana. Comptar amb ell ens permetrà seguir accedint a subvencions d’altres administracions i articular noves accions d’impuls a estos espais i reforçar la seua competitivitat en un mercat cada volta més global», manifestava.

La presentació de l’estudi comptarà amb la presència de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i representants de l’Ajuntament d’Ontinyent, les associacions empresarials COEVAL i ATEVAL, i la Federació FEPEVAL. Pablo Úbeda ha destacat “l’intens treball que s’ha vingut fent a Ontinyent per precisament millorar estes infrastructures, accions que han suposat l’execució d’inversions per valor de més de 5 milions d’euros des de 2017 als polígons en millores finançades per l’Ajuntament i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)”.

Cal recordar que continuant amb aquest impuls a la millora d’infrastructures, enguany s’invertiran altres 600.000 euros per dur a terme projectes com la urbanització al Carrer Diables al Polígon El Pla; l’allargament el carril ciclopeatonal fins al polígon de Sant Vicent; o la millora de la xarxa d’aigües al polígon Casa Balones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here