Ontinyent duplica l’import de les ajudes al lloguer de naus i locals comercials per atraure emprenedors

0
490
Pablo Úbeda, regidor de Promoció Econòmica

Amb la modificació de l’ordenança la quantitat subvencionable passa de 900 euros a 1.800 euros per a locals comercials i de 1.800 euros a 3.600 euros per a naus industrials

El Govern d’Ontinyent ha modificat l’ordenança reguladora de les ajudes a l’arrendament de naus i locals, augmentant les quantitats subvencionables, per tal d’impulsar l’activitat econòmica a la ciutat. La modificació a proposta de la Regidoria de Promoció Econòmica va ser aprovada en plenari municipal a la seua última sessió.

En concret, esta modificació pretén incrementar la quantitat subvencionable passant de 900 a un màxim de 1.800 euros per a locals comercials i de 1.800 a 3.600 euros per a naus industrials, mantenint el 50% de la despesa de lloguer. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “després de diverses convocatòries d’estes ajudes era convenient introduir alguns canvis en els bases reguladores que permeten aconseguir una gestió més eficient dels recursos públics i amb l’objectiu d’incentivar encara més l’obertura de nous establiments”, manifestava.

Esta línia d’ajudes que s’inclou al Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació que impulsa el Govern d’Ontinyent, i que s’articula a través del Banc Municipal de Naus i Locals són sols una de les accions que l’Ajuntament du a terme per impulsar l’activitat econòmica la ciutat. Úbeda, animava als emprenedors “a descobrir i aprofitar tot el seguit d’avantatges que tenen al seu abast per portar a terme la seua activitat a Ontinyent, no sols amb el banc de naus, sinó també amb les bonificacions de l’IBI a les empreses generadores de llocs de treball indefinits; les ajudes a empreses per a l’elaboració de catàlegs i la participació en fires nacionals i internacionals i tot un seguit de possibilitats de les que es poden informar en l’Oficina de l’Emprenedor que hem creat al Carrer Major”, concloïa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here