Ontinyent duplica la quantitat per a ajudes per a 61 empreses locals per assistir a fires i missions comercials

0
1299
Jorge Rodríguez ha viatjat fins a Frankfurt per assistir a la fira Heimtextil

L’alcalde destaca a la Fira Heimtextil de Frankfurt la importància de continuar recolzant les empreses locals en la seua internacionalització

Ontinyent concedeix un total de 61 ajudes a empreses locals per a assistència a fires/missions comercials i elaboració de catàlegs triplicant pràcticament les entitats beneficiàries respecte a l’edició anterior. De les 61, 39 ajudes s’han concedit per a fires i 22 per a l’elaboració de catàlegs.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que junt al regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, acompanya a la delegació ontinyentina en la Fira HeimTextil que se celebra des del 8 al 11 de gener a Frankfurt ha destacat “la importància i responsabilitat del Govern d’Ontinyent de continuar impulsant el sector tèxtil ontinyentí i continuar ajudant a les empreses locals en la seua internacionalització i per tant a la generació d’activitat econòmica i creació de riquesa a la nostra ciutat”, manifestava.

Esta línia d’ajudes que s’inclou dintre del IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació del Govern d’Ontinyent és una acció més de l’Ajuntament “per continuar treballant colze a colze amb els empresaris perquè entenem que els empresaris són claus en la promoció econòmica i la generació d’ocupació a la ciutat”, afirmava Úbeda.

Entre les novetats d’enguany d’esta convocatòria d’ajudes està l’augment de la dotació econòmica de les ajudes que passa dels 30.000 euros inicials de l’any anterior (que es van haver d’ampliar a 51.000) fins a 60.000 euros, o l’accés a les ajudes per concurrència competitiva i no per ordre de presentació, atenent als suggeriments del propi sector empresarial. Altres novetats respecte a les ajudes per a les fires és que l’import de la subvenció podrà arribar fins el 75% dels costos subvencionables (fins ara era d’un màxim del 50%). Un mateix beneficiari podrà sol·licitar ajuda per a la participació en un màxim de 3 actuacions (Fires o missions comercials) i l’import màxim de l’ajuda no podrà superar els 5.000 euros per beneficiari en el conjunt de totes les actuacions sol·licitades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here