Ontinyent dóna suport inqüestionable a Jorge Rodríguez i castiga a Ximo Puig… però continua sent socialista

0
583
Ximo Puig i Jorge Rodríguez

Els ontinyentins voten a Rodríguez i al PSOE, pero prefereixen a Mónica Oltra abans que a Ximo Puig

El passat diumenge els votants d’Ontinyent van donar un suport aclaparador i inqüestionable a Jorge Rodríguez davant la situació d’investigat el cas Alqueria que el va arribar a apartar de la presidència de la Diputació de València i del lideratge local del PSPV. Pero el vot socialista continua sent majoritari a Ontinyent.

Així es va demostrar el mateix diumenge ja que en l’urna de les eleccions locals Rodríguez (amb la llista de La Vall ens Uneix) va aconseguir 12.223 vots, el 65,55% del total, gairebé dues terceres parts del total de vots emesos. Però en la del costat, la de les eleccions europees, el PSOE va ser la més votada, amb 5.919 vots, més del doble que la següent amb més suport que va ser el PP amb 2.874, i molt a prop Compromís amb 2.684 i Ciudadanos amb 2.557.

A més, un mes abans, el 28 d’abril, en les eleccions generals, el PSOE també va ser la formació més votada amb 5.608 sufragis, a més de dos-mil de diferència de Unidas-Podemos, la segona amb més suports, que va arribar als 3.536 vots. Cal recordar que eixa llista estava encapçalada per José Luis Ábalos (‘sanchista’ que manté un enfrontament intern amb Ximo Puig) i amb l’ontinyentina Rebeca Torró com a número 6.

En el moment en el que els socialistes van ser superats va ser quan el candidat a votar va ser l’actual president de la Generalitat i líder del PSPV, Ximo Puig, ja que es va quedar 4.306 vots. la segona opció amb més suports, mentre que Compromís, amb la candidata Mónica Oltra, va tindre 5.939 sufragis.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here