Ontinyent dóna suport a l’hostaleria local amb una campanya per fomentar comandes a domicili


0
2019
L'ajuntament centralitza la iniciativa de suport a l'hostaleria.

L’Ajuntament posa un whatsapp a disposició dels hostalers per apuntar-se de forma gratuïta a la iniciativa, que inclourà la difusió d’un llistat d’establiments que presten el servei

El Govern d’Ontinyent ha posat en marxa una nova iniciativa per impulsar l’economia local davant la crisi de la Covid-19. En concret, s’ha iniciat una campanya de suport a l’hostaleria local que fomentarà les comandes a domicili, que inclourà la difusió d’un llistat d’establiments que presten el servei, així com les seues dades de contacte.

El regidor de promoció econòmica, Pablo Úbeda, explicava que amb la iniciativa, que porta com a lema «l’Hostaleria d’Ontinyent t’ho porta a casa» l’Ajuntament en la col·laboració de l’associació d’hostelers AHVAL, vol animar a la ciutadania «a seguir degustant els plats dels establiments locals, ja que les noves restriccions davant la Covid-19 han portat a la Generalitat Valenciana a tancar el servei presencial a l’hostaleria, però es pot mantenir el servei de recollida o a domicili».

Així, l’Ajuntament ve difonent als últims dies un cartell on s’anima a la ciutadania a «recollir les comandes als locals fins a les 22:00 hores, però també recollint-les a casa fins i tot més enllà del toc de queda». Aquest dimarts es posava a disposició dels hostalers que vagen a prestar el servei el numero de whatsapp 634.79.88.94, on poden indicar el nom de l’establiment, horari d’obertura, telèfon de comandes, adreça i xarxes socials. Als propers dies s’elaborarà un llistat que serà difós a les xarxes socials municipals i als mitjans de comunicació locals, per tal d’unificar i facilitar l’accés a l’oferta a la ciutadania.

Pablo Úbeda explicava que «l’hostaleria és un dels sectors que estan patint les conseqüències de la crisi econòmica que porta aparellada la situació amb la Covid-19. Per això des d’un primer moment els vam incloure juntament als establiments de comerç i la resta de serveis entre els destinataris de la campanya de xecs consum ‘Tornem Junts’ i ara tractem d’aportar altra mostra de suport amb esta campanya», destacava.

Des de l’associació AHVAL, el seu president, Jordi Martínez, mostrava l’agraïment del sector «cap a la sensibilitat que està mostrant l’Ajuntament d’Ontinyent amb el sector en uns moments crítics com estos», i animava als establiments a sumar-se i a la ciutadania a donar suport i seguir gaudint de l’ampla oferta d’hosteleria existent a la ciutat, ara a domicili.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here