Ontinyent dóna 48 hores als propietaris de les vivendes en ruina cremades per evitar despreniments i dos mesos per demolir-les

0
1431
Les cases es van cremar el passat diumenge.

Les edificacions del números 2 i 4 del carrer Sant Ignasi i Barranquet 6 al 14 es trobaven en ruina i també es dona 2 mesos per a demolir-les

L’Ajuntament d’Ontinyent donarà 48 hores als propietaris de les vivendes cremades el passat diumenge al barri del Poble Nou per evitar despreniments, repassant tots els elements de les façanes i desprendre controladament tot allò que poguera caure al carrer.

Esta mesura ve recomanada per un informe de l’Oficina Tècnica Municipal on també es constata que estos habitatges es trobaven deteriorats i en estat ruïnós, a més de tenir una situació urbanística fora d’ordenació, pel que l’única actuació possible en estos moments es la seua demolició. Per a fer efectiva aquesta, s’estableix un termini que no deuria superar els dos mesos, sent necessari a tal efecte un projecte tècnic.

Cal recordar que en la vesprada de diumenge resultaven afectades per incendis els immobles ubicats als números 2 i 4 del carrer Sant Ignasi i Barranquet 6 al 14. Al carrer Sant Ignasi, les dues construccions (destinades originalment a ús industrial) es troben dins de sòl urbà residencial en la unitat d’execució ALM 2, i per la seua ubicació en zona destinada a vial públic. Al cas dels immobles del carrer Barranquet (antigues vivendes unifamiliars), les cases també es troben dins la unitat ALM 2, ocupant un terreny destinat a vial públic.

Els terminis per a dur a terme les actuacions cautelars d’eliminació d’elements en risc de despreniment seran contadors des que es faça efectiva la notificació als propietaris, que es troba ara en fase de tramitació urgent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí