Ontinyent distribueix fins a 15.000 euros en ajudes a transport per a alumnat universitari, de FP i Ensenyaments Especials

0
1606
Óscar Borrell, regidor d'Educació.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destaca que aquestes ajudes que beneficiaran a 150 joves són una nova aposta del Govern d’Ontinyent per impulsar la formació

Ontinyent facilitarà la formació de l’estudiantat universitari, de Formació Professional i d’Ensenyaments Especials amb l’adjudicació d’ajudes per al transport. Així, aquesta línia d’ajudes dotada amb 15.000€ és el resultat, en paraules del regidor d’Educació, Óscar Borrell, «de l’aposta del Govern d’Ontinyent pel jovent i la seua formació».

En concret, en aquesta edició 150 joves seran els beneficiàries d’aquestes ajudes d’entre el jovent que complia els requisits descrits a les bases. En aquest sentit, l’ajuda que es concedirà a cada sol·licitant és de 100 euros. El regidor recordava que «som conscients de la importància de la formació, per això continuem impulsant projectes perquè el jovent dispose de totes les possibilitats per formar-se i no deixen d’estudiar per falta de recursos».

L’adjudicació d’aquests ajudes s’ha fet per règim de concurrència competitiva on l’alumnat beneficiari ha acreditat estar matriculat durant el curs escolar en almenys el 50% del curs lectiu en qualsevol ensenyament universitari fóra d’Ontinyent; estar empadronat en Ontinyent durant almenys 24 mesos i ser menor de 30 anys. La resolució pot consultar-se a la web municipal www.ontinyent.es a l’àrea d’Educació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí