Ontinyent difondrà el 600 aniversari de la Fira de Novembre en la Fira de Tendes, Tapes i Rock


0
1639
La Fira de Novembre d'Ontinyent compleix sis segles

L’Ajuntament posarà a l’abast dels comerciants i hostelers 4.000 butlletes amb regals a canviar en un stand informatiu que promourà la celebració de l’efemèride

L’Ajuntament d’Ontinyent difondrà el 600 aniversari de la Fira de Novembre amb el repartiment de premis directes en la Fira de Tendes, Tapes i Rock d’aquest cap de setmana. En concret, el consistori posarà a l’abast dels comerciants i hostelers un total de 4.000 butlletes amb regals a repartir entre els seus clients, que s’hauran de replegar en un stand informatiu que difondrà l’efemèride.

La Coordinadora de la Comissió del 600 aniversari, Sayo Gandia, explicava que amb esta iniciativa “sumem esforços amb comerciants i hostelers per oferir més atractius per a realitzar compres i consumicions, i alhora difondre i anar creant expectació al voltant de la proposta que fem aprofitant l’aniversari per rellançar la fira i potenciar-la”, manifestava. Així, els veïns i visitants que efectuen compres a la Fira de Tendes i Tapes podran disposar d’estes butlletes, que podran ser canviades al stand del 600 aniversari per regals com samarretes, cotó de sucre, roses de dacsa o globus. Aquest stand, que s’estrena en la Fira de Tendes, Tapes i Rock, serà aprofitat des d’ara per difondre la Fira de Novembre en altres esdeveniments i cites a peu de carrer, com ara la “Setmana Gran” de les festes de Moros i Cristians.

Cal recordar que la VII Fira de Tendes, Tapes i Rock. impulsada per l’Ajuntament a través de la Comissió de Foment del Comerç del Consell Econòmic i Social Municipal (CES), i que romandrà oberta del 8 al 10 de juny al carrer José Iranzo, comptarà enguany amb 73 comerços i establiments hostelers, un 21% més que en l’edició anterior i la xifra més elevada de totes les edicions celebrades.

Concretament, des de divendres de vesprada i fins diumenge a la nit es comptarà amb establiments de tota mena de sectors, com ara moda home i dona, esports, llar, decoració i complements, moda infantil, esports, òptica, calçat, salut i benestar o serveis. Quant a la vessant hostelera, es prepararan fins a 12.000 tapes i diumenge a migdia es comptarà amb la novetat d’una gran cata d’arròs per a 1000 persones. A més a més hi haurà un torneig de futbolí amb regals i premis, tot ambientat amb la música de fins a 7 grups de la comarca de diferents estils al llarg de tot el cap de setmana.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, recordava que a més del stand del 600 aniversari, al recinte hi haurà un stand de la regidoria de Dona i Igualtat específic sobre la campanya “Respecta’m, sense un si es no” contra les agressions sexistes a l’àmbit de l’oci. A més tota la fira comptarà amb wifi gratuït amb la col•laboració de l’empresa Ontitel.

Úbeda tenia paraules d’agraïment per al CES, les associacions Comerç IN, SOC, Ahval, els participants no associats i les regidories que estan col•laborant en les tasques organitzatives, animant a la ciutadania de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes “a acudir i gaudir d’una oferta lúdica i comercial molt completa i atractiva aquest cap de setmana a Ontinyent”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here