Ontinyent difon l’Església de Santa Maria i el Campanar de la Vila com a atractius turístics amb 11.000 fullets

0
2244
Església de Santa Maria

Els fullets inclouen textos en castellà, valencià i angles i es repartiran en diferents accions de promoció del turisme

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Turisme, ha procedit a imprimir 11.000 quadríptics per a projectar l’Església de Santa Maria i el Campanar de la Vila. Aquests fullets informatius es repartiran en fires de turisme, a les visites guiades de la Colla de Campaners, a la Tourist Info d’Ontinyent, al Punt d’Informació Comarcal al C.C. El Teler o en ciutats dels voltants en possibles accions de promoció del turisme.

Els quadríptics, que s’han elaborat en castellà, valencià i angles, recullen informació al voltant de la història de l’Església de Santa Maria, construïda entre els segles XIV-XVI i que alberga la capella de la Puríssima, i del Campanar de la Vila, el més alt de la Comunitat Valenciana i el segon d’Espanya, només superat per La Giralda de Sevilla. A més, en aquests fullets també s’inclou informació al voltant de les 13 campanes que actualment hi ha al campanar com el seu pes, la data, les mesures o la seua nota musical.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “a Ontinyent tenim molts atractius turístics i Santa Maria i el Campanar són dos dels elements més característics que tenim en l’àmbit patrimonial. Volem que turistes i visitants s’animen a visitar-nos i conèixer tots els secrets d’aquests dos monuments” concloïa Úbeda.

Campanar de la Vila d’Ontinyent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here