Ontinyent celebrarà el Dia Mundial de la Bicicleta amb un recorregut pels seus barris


0
998
La bicicletada es farà este divendres a Ontinyent

Persones de totes les edats podran participar de manera gratuïta el pròxim dissabte en una ‘Bicicletada’ que eixirà del passeig de Benarrai

L’Ajuntament d’Ontinyent, ha organitzat una ‘Bicicletada’ que recorrerà tots els barris de la ciutat per commemorar el Dia Internacional de la Bicicleta, amb la col·laboració del col·lectiu Ontinyent en Bici. Aquest divendres 20 d’abril, a partir de les 19:00 hores, persones de totes les edats podran participar en un circuit que eixirà del pump track del passeig de Benarrai i recorrerà, entre altres, l’avinguda d’Almaig, el carrer José Simó Marín, carrer Major, el Pont de Santa Maria, l’avinguda Almansa, el carrer de les Monges Carmelites, i finalitzarà de nou al passeig de Benarrai.

La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, explicava que “des del Govern d’Ontinyent hi ha una aposta ferma per la mobilitat sostenible i en concret per fomentar l’ús de la bicicleta. Convidem a tota la ciutadania a participar en aquesta activitat saludable i respectuosa amb el medi ambient i esperem que tinga la mateixa acollida que altres accions similars com la ‘Bicicletada’ que ja vam fer en el Dia Mundial Sense Automòbil, o el nostre particular Dia de la Bici que celebrem en la Fira de Novembre organitzat per la regidoria d’Esports” declarava Folgueras.

Per a participar serà necessari inscriure’s, de manera gratuïta, al mateix punt d’eixida de 18:00 a 18:30 hores. Entre totes les persones assistents se sortejarà un kit d’electrificació per a bicicletes. Els xiquets i xiquetes hauran de fer ús del casc obligatòriament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here