Ontinyent destinarà altres 900.000 euros per modernitzar els polígons industrials en 2022

0
3377
Votació al ple d'Ontinyent.

El Ple de l’Ajuntament aprova les memòries dels projectes, que inclouen noves millores d’infrastructures i serveis a les àrees industrials del Pla, Sant Vicent i Casa Balones

L’Ajuntament d’Ontinyent destinarà en 2022 prop de 900.000 euros a seguir modernitzant els polígons industrials. El Ple municipal aprovava aquest dijous les memòries dels projectes, que inclouen noves millores d’infrastructures i serveis a les àrees industrials del Pla, Sant Vicent i Casa Balones, per un import total previst de 880.000 euros. Per finançar les obres, el ple també aprovava demanar una subvenció de 600.000 euros a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, incidia en què “si els pobles de platja inverteixen als seus passeigs marítims, als pobles amb ADN industrial com el nostre hem d’apostar per recolzar a les nostres empreses. Per això l’Ajuntament ha impulsat amb ajuda de la Generalitat i dels particulars la inversió als últims anys de més de 5 milions d’euros en obres de modernització als polígons industrials; però també hem posat en marxa noves bonificacions fiscals, avantatges i instruments per facilitar el creixement de les empreses. Esta línia està donant bons resultats, com demostren les últimes noticies que apunten que tenim a Ontinyent la menor cifra d’atur industrial dels últims 15 anys, o que liderem la xifra d’indústries per càpita a la província”, assenyalava.

Les actuacions que es planteja executar en 2022 i que es portaven al ple són la IV Fase de millores al polígon de El Pla; la IV al polígon de Sant Vicent i la II al polígon Casa Balones. En concret, al polígon del Pla es planteja millorar l’enllumenat del carrer Batans; els paviments asfàltics de diversos carrers del polígon; i remodelar el paviment de voreres i zones d’estacionament; així com millorar la zona verda del carrer Jacquard.

Al polígon de Sant Vicent, després d’haver-se actuat al marge dret del ‘Camí Vell de Xàtiva’ i l’Avinguda de València, es planteja millorar l’accés de vianants i cicilistes per la part esquerra d’esta via, així com els paviments, per tal de millorar la connexió entre el centre urbà i aquest polígon. Finalment, al cas del polígon Casa Balones es planteja ampliar la vorera d’aquesta zona que envolta el nou hospital, així com la plantació de nou arbrat i diverses millores que enllaçaran amb el recorregut biosaludable que connectarà el centre urbà amb l’entorn de l’hospital.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí