Ontinyent destina 317.000 euros a complementar els sous de 37 persones contractades amb programes d’ocupació

0
1393
Ontinyent complementa els sous dels treballadors dels plans d'ocupació.

Jorge Rodríguez dóna la benvinguda a les persones beneficiàries d’Avalem Joves-Empuju i Ecovid, que reforçaran diversos departaments municipals durant 12 mesos

L’Ajuntament d’Ontinyent va a destinar un total de 316.651’14 euros a complementar els salaris de les 37 persones que s’incorporaven aquest dimecres a la plantilla municipal dins els programes Avalem-Joves i Ecovid. Es tracta de dos programes als que la Generalitat Valenciana, aporta 724.365’85 euros de fons europeus i autonòmics, que l’Ajuntament complementa per equiparar les retribucions a les de la resta del personal municipal.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat per la regidora de Personal, Natàlia Enguix; el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda; i el de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, donava la benvinguda a estes persones, que reforçaran la tasca diferents departamens durant un periode de 12 mesos. El primer edil animava a les persones beneficàries d’estos programes “a fer profitós aquest periode tant per a vosaltres com per a la ciutat, al qual anem a treballar junts pel bé d’Ontinyent”.

De les 37 persones, 24 són joves menors de 30 anys que s’incorporen a través del programa Avalem Joves-Empuju, que desenvoluparan tasques de gestió mediambiental, disseny gràfic, informació turística, animació sociociltural o treball administratiu, entre d’altres. Pel que fa a les 13 persones restants, s’incorporen amb el programa Ecovid per a majors de 30 anys, per a dur a terme tasques d’obres i serveis públics, consergeria o ajudant de biblioteca i documentació. El procés de selecció per a aquestos dos programes s’ha fet a través de Labora (antic SERVEF), que ha estat qui ha proporcionat el llistat de candidats/es als diferents llocs de treball.

Tant Natàlia Enguix com Pablo Úbeda coincidien en destacar l’aposta del Govern d’Ontinyent per l’ocupació “com un dels pilars fonamentals per a la promoció econòmica de la ciutat”, amb uns programes que l’Ajuntament torna a complementar com ve fent als darrers anys “perquè les persones que participen dels mateixos tinguen les retribucions de la resta del personal municipal, garantint unes condicions de treball el més dignes possible”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here