Ontinyent crearà 6 nous llocs de treball amb la subvenció del programa EMCORP de més de 80.000 €

0
3470
Natalia Enguix i Pablo Úbeda.

Les persones interessades hauran d’estar inscrites com a demandants d’ocupació en els espais LABORA amb els codis d’ocupació corresponents

L’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut una subvenció gestionada des de l’àrea de Promoció Econòmica i Personal de 84.602,22 € que permetrà contractar un total de 6 persones desocupades d’almenys 30 anys gràcies al programa EMCORP. Així, aquest programa permetrà contractar 2 oficials d’obra, 1 conserge, 1 TASOC i 2 ajudants de biblioteca o documentació a jornada completa per a un període de 6 mesos.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, destacava que «la creació de llocs de treball a la ciutat sempre ha sigut una prioritat d’aquest govern i ara molt més. La pandèmia provocada per la Covid-19 ha afectat el mercat laboral, per això tot i que aquest programa no és la panacea és un granet de sorra que va a servir d’ajuda a estes persones, a les seus famílies i a la ciutadania en general a través dels serveis que començaran a prestar», destacava. La regidora de Personal, Natàlia Enguix, posava en valor el treball que des de l’Ajuntament està realitzant-se per «doblegar la corba social. Junt al treball del departament de Serveis Socials per ajudar a les persones amb més dificultats econòmiques, anem a aprofitar totes les oportunitats per afavorir la creació de llocs de treball a la ciutat perquè és una de les nostres prioritats», remarcava.

Per a optar a aquests llocs de treball és fonamental estar inscrit en els espais Labora (antic Servef) amb els codis corresponents de cada ocupació abans del 7 de juliol de 2020. Per a l’ocupació d’oficials d’obra el codi és «71211015». Per al conserge, és «58331022», per a TASOC és «37151038» i per a ajudant de biblioteca i/o documentació el codi és «37331021».

Des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent es recorda a les persones interessades que els espais Labora estan treballant actualment amb cita prèvia, per la qual cosa no cal acudir presencialment als centre vist que es pot contactar amb dit espai a través del següent enllaç https://puntlabora.gva.es/puntlabora/atenciontelefonica?lang=ca o telefonant al 962919400.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí