Ontinyent crearà 6 llocs de treball en l’àmbit forestal amb una subvenció de 70.000 euros del programa ‘Emerge’

0
3326
Pablo Úbeda, regidor de Promoció Econòmica.

Labora obri fins al proper dimarts el termini per a la selecció d’un capatàs i cinc peons que seran contractats per a un periode de sis mesos

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obtés una subvenció de 70.828 euros del programa ‘Emerge’ de la Generalitat Valenciana que permetrà contractar 6 persones per a la realització de tasques forestals durant un periode de 6 mesos a jornada completa. En concret, l’ajuda, gestionada pel departament de Promoció Econòmica, serà utilitzada per contractar 1 capatàs forestal i 5 peons forestals que duen a terme diverses tasques de neteja de muntanyes i zones forestals.

La selecció de personal s’articularà a través del Servei Valencià d’Ocupació Labora, i tindrà lloc al mes de setembre. Per a poder accedir a aquestes contractacions les persones desocupades hauran d’estar inscrites en Labora i tindre actualitzada la seua demanda d’ocupació. No serà necessari apuntar-se a aquest programa, sinó que les persones seran seleccionades entre els perfils que complisquen amb els requisits, perfils que seran publicats al mateix mes de setembre.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda explicava que “el present és el primer any al qual Ontinyent podia solicitar estes ajudes que formen part del pla Avalem Expèriencia de la Generalitat, plantejat especialment per atendre als parats de llarga durada i majors de 30 anys. Amb la resolució favorable a la sol·licitud de subvenció continua amb la línia del Govern d’Ontinyent d’impuls a la creació de llocs de treball. Són programes que sumen i ajuden a millorar la situació de moltes famílies, no son la panacea però als últims 4 anys ja han estat més de 300 les persones beneficiàries de manera directa, el que és una dada positiva”, destacava.

Les persones interessades hauran d’estar inscrites com a demandants d’ocupació en els espais LABORA. Per al lloc de capataç forestal el Codi Ocupació és 64101022; mentre que per als 5 peons forestals el codi Ocupació és 95431028. Caldrà revisar la Demanda d’Ocupació a LABORA per tal de tindre els codis d’ocupació com a llocs sol·licitats. El termini per a presentar sol·licitud és fins al proper dimarts 6 de setembre, dia inclós.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí