Ontinyent crearà 29 nous llocs de treball per a desocupats amb una subvenció de més de 363.000 euros

0
757
Pablo Úbeda

L’Ajuntament tornarà a incrementar els salaris dels beneficiaris per equiparar-los als dels treballadors municipals

L’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut una subvenció de 363.059,29 euros que permetrà contractar un total de 29 persones desocupades gràcies a la tercera edició de ‘Avalem Joves Plus’ del Consell. Es tracta dels programes EMCUJU i EMPUJU, dotats amb fons europeus i autonòmics i que l’Ajuntament els complementarà amb altres 282.370,65 euros per equiparar les retribucions d’aquests beneficiaris a la resta de treballadors municipals, garantint unes condicions de treball el més dignes possible.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, manifestava que “no anem a deixar passar ni una sola oportunitat d’afavorir la creació de llocs de treball a la ciutat perquè continua sent una de les nostres prioritats” i incidia que «per als i les joves és una gran oportunitat per a formar-se i alhora contribuir a millorar la prestació de serveis a Ontinyent”, manifestava.

El procés de selecció per a aquestos dos programes està fent-se a través de Labora (antic SERVEF), que serà qui proporcione el llistat de candidats/es als diferents llocs de treball. En tots els casos els i les aspirants hauran de ser menors de 30 anys i estar inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda explicava que “es tracta de dos programes que ofereix la Generalitat Valenciana a través del SERVEF, als que hem sol·licitat adherir-nos amb resposta favorable i que impulsem a Ontinyent en la nostra aposta per l’ocupació, tant de manera directa com indirecta a través d’accions com els Plans de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació”, destacava.

En tots els casos les persones contractades tindran una dedicació de 37’5 hores setmanals durant 12 mesos, rebent una retribució mensual que anirà, segons la funció de la qualificació professional del lloc de treball, dels 1.083 als 1.627 euros bruts, incloent l’aportació municipal.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí