Ontinyent contractarà 15 aturats durant 6 mesos amb el 3r Pla d’Ocupació Conjunt

0
865
Joan Sanchis, regidor d'Hisenda d' Ontinyent

Els contractats a Ontinyent treballaran 30 hores setmanas i cobraran al voltant de 1.000 euros de salari, contractats a través del Servef

L’Ajuntament d’ Ontinyent contractarà 15 aturats durant 6 mesos amb ajuda de la Diputació de València, al marc del 3r Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Publiques impulsat per la corporació provincial.

Aquest pla, que articularà la seua selecció de personal a través del SERVEF, permetrà optar a llocs de treball municipals per a 10 oficials i 3 operaris d’obra, 1 conserge i 1 auxiliar administratiu, a raó de 30 hores setmanals i al voltant de 1.000 euros de salari. Ajuntament d’ Ontinyent i Diputació de València aportaran a parts pràcticament iguals un total de 120.300 euros, amb una acció que el regidor de Personal, Joan Sanchis, explicava que “és un granet de sorra més per ajudar a les persones i al mateix temps millorar els serveis que donem al ciutadà, una acció que fem possible de la mà de la Diputació, a la que agraïm una volta més la seua sensibilitat amb els municipis”, manifestava.

Els beneficiaris hauran d’estar inscrits com a demandats de treball al SERVEF i desenvoluparan diverses actuacions en l’àmbit municipal de febrer a juliol de 2017. Per optar a estos llocs de treball hauran d’estar inscrits esta setmana amb els codis d’ocupació facilitats pel SERVEF que es troben al seu abast tant a la web municipal www.ontinyent.es com a les pròpies oficines del SERVEF.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí