Ontinyent contractarà 7 persones de més de 30 anys amb una subvenció de 90.000 euros del programa Emcorp

0
757
Natàlia Enguix i Pablo Úbeda.

Les persones interessades hauran d’estar inscrites com a demandants d’ocupació en els espais LABORA amb els codis d’ocupació corresponents abans del 7 de maig

L’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut una subvenció de 92.012 euros que permetrà contractar un total de 7 persones desocupades d’almenys 30 anys gràcies al programa EMCORP. Així, aquest programa permetrà contractar 3 oficials d’obra, 1 oficial pintor/a, 1 conserge, 1 ajudant/a biblioteca i/o documentació i 1 tècnic/a Medi Ambient a jornada completa per a un període de 6 mesos.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, destacava «que aquestes contractacions ens permetran ajudar a 7 famílies a través de la creació de llocs de treball que sempre ha sigut una prioritat d’aquest govern i ara molt més, ja que la pandèmia de la Covid-19 ha afectat molt el mercat laboral». Per la seua banda, la regidora de Personal, Natàlia Enguix, remarcava que «sabem que estos programes no són la panacea, però són una molt bona oportunitat per generar llocs de feina i millorar la situació econòmica de moltes famílies» alhora que «la seua incorporació permet reforçar el personal de l’ajuntament i així millorar els serveis que prestem a la ciutadania».

Per a optar a aquests llocs de treball és fonamental estar inscrit en els espais Labora (antic Servef) amb els codis corresponents de cada ocupació abans del 7 de maig de 2021. Per a l’ocupació d’oficials d’obra el codi és «71211015»; per al oficial pintor/a és «72311035»; per al conserge és «58331022»; per a l’ajudant/a biblioteca i/o documentació és «37331021» i per al tècnic/a de Medi Ambient és «31291189» (titulació universitària).

Des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent es recorda a les persones interessades que els espais Labora estan treballant actualment amb cita prèvia, per la qual cosa no cal acudir presencialment als centre vist que es pot contactar amb dit espai a través del següent enllaç https://bit.ly/3nvT7qA o telefonant al 962919400.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí