Ontinyent connectarà amb una passarel·la de vianants el nucli urbà amb el polígon industrial de St. Vicent

0
1391
Pablo Úbeda, Joan Sanchis i Manolo Cuesta

L’actuació, amb un pressupost de 259.000 euros, contempla la construcció d’una vorera de 400 metres de longitud i 4 d’ample connectada a l’actual avinguda de València

Ontinyent comptarà abans de final d’any amb un nou accés per a vianants des del nucli urbà en direcció al polígon de Sant Vicent. La intervenció suposa la millora d’accés al Polígon de Sant Vicent amb l’execució d’un itinerari de vianants enllumenat des del nucli urbà (en la zona de l’Avinguda de València) fins l’antiga fàbrica Tèxtils Aparicio, amb 400 metres de llargària i al voltant de 4 metres d’ample. A més a més, s’executaran tasques de pavimentació asfàltica de vials que quedaren pendents en una actuació anterior.

El cost total serà de 259.000 euros, comptant-se amb 120.000 euros d’ajuda de l’IVACE, dels quals 114.000 euros son per a l’obra i 6.000 per a la redacció dels projectes de la mateixa. Es tracta d’una de les actuacions que estan executant-se a l’últim trimestre de l’any per part de l’Ajuntament per millorar els polígons industrials i els seus accessos.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Joan Sanchis, que visitava hui les obres del nou accés per a vianants acompanyat pels regidors de Promoció Econòmica (Pablo Úbeda) i Serveis Municipals (Manuel Cuesta), destacava la importància d’esta actuació, que dóna continuïtat a les ja executades en aquest polígon en l’anterior legislatura pel Govern de Jorge Rodríguez.

Sanchis explicava que “es tracta d’una actuació especialment significativa per allò que suposa d’afavorir la mobilitat sostenible, una aposta decidida del Govern d’Ontinyent en esta legislatura, que es demostra amb altres actuacions com la gratuïtat del transport públic municipal des del proper 1 de gener o la nova convocatòria d’ajudes per a fomentar l’ús de bicicletes elèctriques, entre d’altres. A Ontinyent hem patit de primera mà els efectes del canvi climàtic i pensem que també hem d’actuar localment en allò que estiga a la nostra mà”, concloïa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here