Ontinyent congela la taxa d’aigua que ha crescut un 9,5% menys que l’IPC en els últims 8 anys

0
1348
Ajuntament d'Ontinyent.

En congelar la taxa enguany, l’Ajuntament assumeix l’1,2% d’increment que hauria costat als veïns i veïnes la revisió anual d’acord amb l’Índex de Preus al Consum prevista en l’ordenança vigent

L’Ajuntament d’Ontinyent torna a congelar la taxa de subministrament de l’aigua potable en l’exercici de 2019 per als veïns i veïnes de la localitat, que acumulen així un estalvi del 9’5% respecte a l’IPC des de 2011. El Govern d’Ontinyent portarà al ple d’aquest dijous l’aprovació d’esta congelació que en paraules del regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, respon a la “bona gestió econòmica que el Govern d’Ontinyent ha dut a terme durant estos anys”, manifestava.

En congelar la taxa enguany, l’Ajuntament assumeix l’1,2% d’increment que hauria costat als veïns i veïnes la revisió anual d’acord amb l’Índex de Preus al Consum prevista en l’ordenança vigent. Aquest estalvi per als consumidors s’afegeix als que es van produir en assumir l’Ajuntament l’increment de l’IPC en 2011 (2’4%), 2012 (2’9%) i 2013 (0’3%). En 2014 l’IPC va ser negatiu, i l’Ajuntament va rebaixar la taxa d’aigua d’acord amb aquest índex (-1%), mentre que en 2015 l’IPC va ser del 0% i en 2016 del 1’6%. Així les coses, els veïns i veïnes d’Ontinyent acumulen un estalvi del 9,5% al seu favor respecte del que haurien pagat si el Govern d’Ontinyent no haguera congelat la taxa durant estos anys.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí