Ontinyent concedeix este divendres a l’ex rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, el títol de fill adoptiu

0
1337
Esteban Morcillo i Jorge Rodríguez

L’acte que tindrà lloc a partir de les 19:30h a la Sala Gomis i comptarà amb la presència de representants polítics, de la comunitat universitària i associacions locals

L’Ajuntament d’Ontinyent concedirà aquest divendres a Esteban Morcillo el títol de fill adoptiu que el ple de la ciutat va aprovar atorgar-li el passat mes de novembre. L’acte, que serà obert al públic, tindrà lloc finalment a la Sala Gomis a partir de les 19:30h, enlloc del Palau de La Vila, on estava previst inicialment.

L’acte, que reconeixerà el treball de Morcillo per la ciutat (clau per al desenvolupament del Campus Universitari d’Ontinyent) comptarà amb la presència de representants polítics, de la comunitat universitària i d’associacions locals que han donat suport a la proposta. Durant l’acte intervindran l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el regidor d’Educació, Óscar Borrell; la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre i el propi Esteban Morcillo. El títol de fill adoptiu és un reconeixement que arriba després que l’alcalde avançara durant la inauguració del curs acadèmic 2017/2018 i en presència de l’aleshores rector que proposaria la concessió d’este títol per al Dr. Morcillo. Finalment, la proposta va ser aprovada en Ple el novembre de l’any passat.

Cal recordar que durant el període de Morcillo al rectorat de la Universitat de València, esta va invertir 3 milions d’euros al nou edifici del Campus, als que s’afegien posteriorment altres 1’5 milions per a l’adequació del soterrani i la rehabilitació de les façanes de l’antic Lluís Vives. A més, es van posar en marxa Unisocietat, la Universitat de Tardor o la Càtedra Conjunta de les universitats de València i Alacant. Amb la concessió del títol, es reforça el vincle del Dr. Morcillo amb Ontinyent després que en 2004, a la Universitat de València-Estudi General, se li atorgara la Medalla d’Or de la Ciutat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí