Ontinyent concedeix 116 sol·licituds del ‘Pla Resistir’ per import de 218.000 euros

  0
  1007
  Jorge Rodríguez i Pablo Úbeda.

  L’Ajuntament ja està treballant en el ‘Pla Resistir II’, que donarà cabuda a 21 activitats econòmiques noves

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha resolt favorablement 116 expedients d’ajudes del «Pla Resistir», que cofinancen la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els ajuntaments per donar suport als sectors econòmics més afectats per les restriccions anticovid. Aquesta resolució favorable suposarà el pagament de 218.131,62€ als beneficiaris i beneficiàries. Així mateix, altres 113 sol·licituds estan pendents de resolució a l’espera de rebre les esmenes requerides.

  El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, explicava que des del Departament de Promoció Econòmica i d’Hisenda continua treballant-se en la resolució de les sol·licituds d’aquest programa amb la màxima celeritat i «demanem als sol·licitants que han rebut algun requeriment que l’atenguen el més ràpidament possible per poder passar a ser beneficiaris».

  D’altra banda, ja s’està treballant en el segon termini d’aquest programa, ‘Pla Resistir II’. En concret, aquest nou programa donarà cabuda a un total de 21 noves activitats econòmiques que inclouen sectors com confecció, arts gràfiques, venda de comerç al por menor, fotografia, transport, reparació de calçat o joieria, així com educació (entre d’altres), tal i com s’ha acordat a la Comissió de Seguiment del Pla que es reunia aquest mateix dilluns. El termini per al Pla Resistir II s’obrirà el proper 15 de maig i es podran enviar sol·licituds fins el 30 de maig, ambdós inclosos. Úbeda destaca que «aquest nou termini permetrà ajudar a més veïns i veïnes d’Ontinyent perquè encara que, en molts casos, han pogut obrir els seus comerços o serveis els seus ingressos han minvat».

  Les bases per a aquest nou termini s’aprovaran al ple d’aquest mes d’abril, i contemplaran entre altres coses que hauran de justificar-se despeses corrents, incloent les cotitzacions de les persones treballadores a la Seguretat Social, la quota d’autònoms, així com adquisició de productes de proveïdors, pagament d’IBI o Impost de Vehicles, entre d’altres.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí