Ontinyent completa la plantació de palmeres Washingtonia amb 5 exemplars nous

0
970
Les últimes s'han plantat a la rotonda d'accés a la piscina coberta d' Ontinyent

El departament de Parcs i Jardins d’ Ontinyent fonamentalment ha canviat exemplars de palmeres que es trobaven en risc de caiguda

La regidoria de Parcs i Jardins d’Ontinyent ha procedit a plantar 5 exemplars de palmeres de l’espècie Washingtonia a la rotonda d’accés a la piscina coberta. Estos exemplars (un de triple braç i quatre dobles) han estat cedits gratuïtament per l’escola de capatassos de la Diputació de València, a l’igual que els 8 exemplars que també s’han plantat estos dies a l’Avinguda Daniel Gil.

Tal com explicava el regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, “les palmeres Washingtonia estan avalades pels informes tècnics com a més resistent i menys problemàtiques que altres espècies com les datileres, de les quals es va haver de retirar diversos exemplars mesos arrere causa del risc de caiguda de les seues copes”. Davant el risc que més palmeres datileres puguen patir el mateix problema en els pròxims anys, l’Ajuntament ha augmentat la freqüència de la revisió del seu estat. En el cas de veure’s afectades, també serien substituïdes per palmeres washingtonia filifera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here