Ontinyent completa l’adaptació de la quarta aula de 2 anys

0
635
Aula 2 anys d'Ontinyent
Aula 2 anys d'Ontinyent

L’actuació està sent duta a terme pels treballadors del III Pla d’Ocupació Conjunt que cofinancen el consistori ontinyentí i la Diputació de València.

L’Ajuntament d’Ontinyent està completant l’adaptació de la quarta aula-pilot de la Conselleria d’Educació de 2 anys als col·legis de la ciutat, en concret al col·legi Rafael Juan Vidal, de cara al curs 2017-2018. es tracta d’unes aules per a grups d’un màxim de 18 alumnes, que tindran atenció per part d’una mestra d’educació infantil i una educadora titulada en el mòdul professional d’infantil.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que per a l’aprenentatge òptim dels menuts “és fonamental garantir que els espais estan en condicions òptimes de llum, ventilació, etc. Des de l’Ajuntament ho tenim molt present, i per això estem aprofitant que comptem amb els treballadors del III Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques, cofinançat amb 120.300 euros entre Ajuntament i Diputació de València, per a dur a terme millores en estos centres”, apuntava.

Cal recordar que la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport va incloure el col·legi Rafael Juan Vidal al llistat de 27 centres nous que implantaran aules d’Educació Infantil 2-3 anys per al pròxim curs escolar. Estes 27 noves aules se sumen a les  69 aules experimentals del curs 2016/2017 que ja va incloure els col·legis Vicente Gironés, Martinez Valls i Bonavista, per a oferir un total de 96 aules i 1.728 places a tota la Comunitat Valenciana.

El regidor d’Obres, Manuel Cuesta, detallava que si bé el Bonavista, Vicent Gironés i Martinez Valls ja va quedar totalment adaptat a l’alumnat de 2 anys en el curs anterior, “en el Rafael Juan Vidal era necessari fer una actuació de més calat, com és la construcció d’una rampa d’accés al pati o la instal·lació d’un cristall que permet als professors vigilar l’accés dels menors als lavabos, entre altres actuacions realitzades d’acord amb els paràmetres que ens marca la normativa”, assenyalava.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Albaida treballa en l'elaboració del seu Pla d'Acció pel Clima i l’Energia Sostenible

A estes millores, avançava Óscar Borrell, se sumarà altra com serà l’aprofitament de la gespa artificial que s’ha retirat del Poliesportiu per renovació, que serà utilitzada en els  col·legis Vicent Gironés i Carmelo Ripoll per a ser emprada principalment als patis que utilitzen l’alumnat de menys edat després de comprovar l’èxit de les zones amb la gespa reutilitzada ja instal·lada als col·legis Bonavista i Rafael Juan Vidal.

Des de la direcció del CEIP Rafael Juan Vidal, Joan Mira ha fet una valoració molt positiva de les reformes que estan efectuant-se al centre, agraint a l’Ajuntament tant la construcció de la nova rampa com l’aprofitament de la intervenció per a reparar diversos desperfectes menors existents al centre, i avançant que està previst ampliar les millores a l’aula de 2 anys col·locant parquet abans de l’inici de curs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here