Ontinyent començarà la fase 2 amb repartint 35.000 mascaretes més de ‘Tèxtil Ontinyent’, 4.000 d’elles infantils

0
4176
Punt de recollida de mascaretes d'Ontinyent

Són mascaretes higièniques o de barrera, encarregades per l’Ajuntament a vàries empreses locals, llavables i reutilitzables

L’Ajuntament d’Ontinyent obrirà aquest dilluns la fase 2 del desconfinament amb un nou repartiment massiu i gratuït de mascaretes ‘Tèxtil Ontinyent’ entre la ciutadania. De les 35.000 mascaretes que està previst repartir (una per persona empadronada a la ciutat), 4.000 seran infantils i adaptades de 0 a 12 anys, en atenció als nous requeriments del Govern d’Espanya en l’obligatorietat de l’ús de mascaretes també en menors d’edat.

La regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, que coordina el repartiment d’estes mascaretes, recordava la importància d’utilitzar-les “ja que s’ha comprovat que és la millor manera de protegir i protegir-se contra el virus i que totes i tots pugam seguir avançant en el desconfinament”, assenyalava. A l’igual que al repartiment que es va fer en l’entrada a la fase 1, són mascaretes higièniques o de barrera, encarregades per l’Ajuntament a vàries empreses locals i elaborades d’acord als estandars de la norma UNE 0065:2020, llavables i reutilitzables.

Les mascaretes seran repartides des de dilluns 1 i fins divendres 5 de juny, en horari de 8:30 a 14:30 als següents edificis: Cente Civic Llombo; CIM Sant Rafel; Casa de Cultura de Sant Rafel; Ajuntament; EPA Sant Carles; Infopolicia Mestre Ferrero; Casa Parc de les Boles; Teatre Echegaray; Poliesportiu; col·legis Vicent Girones, Carmelo Ripoll i La Solana; Biblioteca de Sant Josep; Biblioteca Central i Punt de Lectura de Sant Rafel. A més, per les vesprades també es podran replegar de 18:00 a 21:00 hores al poliesportiu.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí