Ontinyent comença les obres del “Pumptrack” i l’ampliació de la zona verda de Benarrai

0
2251
Imatge de l'inici de les obres

Un circuit infantil per a bicicletes, patins i monopatins de 1.220m² ampliarà el Passeig de Benarrai

L’Ajuntament d’Ontinyent ja ha començat les obres del circuit “Pumptrack” i l’ampliació de la zona verda del Passeig de Benarrai. Concretament, el passat dilluns s’iniciaven els treballs en una zona de 4.100 m², dels quals aquest circuit infantil per a bicicletes, patins i monopatins ocuparà 1.220m2. Aquesta actuació compta amb un pressupost proper als 60.500 euros i continua amb la línia encetada pel consistori d’aprofitar espais en desús per a donar un servei a la ciutadania.

El “Pumptrack” comptarà amb un carril d’1,5 metres d’amplària i un desenvolupament lineal de 181 metres, tot açò amb salts, plataformes i peralts. A més, la pista estarà inserida en una zona verda on es plantaran al voltant d’una trentena d’arbres i que servirà per a ampliar el principal pulmó verd de la ciutat.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, explicava que amb aquesta actuació “es millorarà notablement un dels accessos a Ontinyent, a més d’oferir una nova zona d’oci per als més i les més menudes i ampliar el Passeig de Benarrai, un espai que ja compta amb jocs infantils, elements esportius i zona d’oci”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here