Ontinyent celebra este matí el Dia de la Bici en l’últim dia de la Fira d’Atraccions

0
594
ciclistes Ontinyent
S'esperen més de 700 pariticipants

Hui tanca la Fira d’Atraccions d’Ontinyent i entre les seues activitats més destacades se celebrarà el Dia de la Bici en el qual es farà un recorregut per tota la ciutat amb els amants del ciclisme. L’eixida tindrà lloc a les 10,30h  des del centre comercial El Teler i les inscripcions gratuïtes que es podran fer des de les 9,30h. En quan acabe el recorregut també es farà una rifa de material ciclista i una bicicleta, a més a més els fulletins d’inscripció portaran al seu darrere diversos cupons de descompte de les tendes locals de bicicletes.

Jorge Sanz, regidor d’Esports ha afirmat que el Dia de la Bici “s’ha convertit en un clàssic dins les activitats paral·leles a la Fira d’Atraccions, i cada any són més els ciutadans que participen”. D’esta forma Sanz afirma que “la passada edició vam superar amb escaig la mitja, que venia sent de 500 participants, i vam batre el rècord d’inscripcions amb 750”; així el regidor apunta que “per a esta edició esperem tornar a assolir esta xifra i, si és possible, superar-la”.

Jorge  Sanz ha volgut animar a la ciutadania en general a particpar d’esta activitat i ha explicat que “va dirigida a tots els ciutadans, independentment de la seua edat i que tracta de recuperar el contacte amb la bicicleta una vegada passat l’estiu, alhora que reunir a famílies senceres entorn a la pràcica d’este esport perquè puguen passar una jornada sana i divertida”.

El Dia de la Bici compta amb l’organització des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament i la col·laboració del Club Ciclista d’Ontinyent, el centre comercial El Teler, la Creu Roja i el patrocini d’MRW i les tendes especialitzades en ciclisme de la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here